Portada > Visita'ns / Turisme > Paleontologia/Geologia_ > ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE: L'Edat de la Terra

ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE: L'Edat de la Terra

Contacte

L'EDAT DE LA TERRA és un projecte visual a l'aire lliure, amb 6 cubs metàl.lics amb informació molt entenedora i gràfica sobre diferents conceptes geològics que expliquen la formació del relleu i paisatges d'aquesta zona. De forma gràfica i molt entenedora, s'hi expliquen els processos d'erosió que ha donat forma a les nostres muntanyes, la formació del carbó, ll'aigua, el concepte de temps geològic, la formació del Pirineu, els fenòmens volcànic. Tot plegat, en un entorn natural molt agradable, com és el Parc dels Roures, situat al bell mig del poble.

Conjuntament amb L'EDAT DE LES PEDRES, configuren l'ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE, el Centre de Geologia del Parc Natural del Cadí Moixeró. Es tracta d'una exposició a l'aire lliure, que podràs visitar quan vulguis.

Si t'interessa aquesta temàtica, pots complementar la teva sortica complementant-la amb altres llocs d'interès geològic del municipi: el límit K/T d'extinció dels dinosaures al mirador del Telefèric, els Cingles de Vallcebre al mirador de Capdeig, el llac de Tumí, i els Jaciments de Fumanya Nord. Seguint en la teva ruta, et recomanem també una visita obligada el Centre d'Interpretació Fumanya-dinosaures.

l'Edat de la Terra
l'Edat de la Terra
l'Edat de la Terra
l'Edat de la Terra
l'Edat de la Terra
l'Edat de la Terra

Arxius adjunts