Portada > El municipi > Guia del municipi > Transport públic

Transport públic

Per consultar com sortir o arribar a Vallcebre amb transport públic, us recomanem que utilitzeu l'aplicatiu "Mobilitat Berguedà", depenent del Consell Comarcal del Berguedà. 

podeu baixar-vos l'aplicació, o utilitzar aquest enllaç  https://mobilitat.bergueda.cat/  

Com funciona? Tu hi poses des d'on surts (Vallcebre) fins on vols anar (Berga, Manresa, Bcn,...) i el dia/hora aproximada que vols fer aquest viatge. Després de teclejar la lupa,  l'aplicatiu et dirà els serveis i horaris disponibles, així com el temps esperat de trajecte. Per pujar a Vallcebre, o fer el viatge de tornada, cal fer exactament el mateix.

VALLCEBRE disposa d'una parada de bus públic a la plaça del Roser. La línia regular de bus de Vallcebre a Guardiola-Berga es sol reduir a un bus pel matí i un per la tarda en dies laborables. Segurament, per desplaçar-vos en transport públic haureu de desplaçar-vos a través del servei "TRANSPORT A DEMANDA".

Com funciona i quins horaris fa el servei TRANSORT A DEMANDA? Us passem un enllaç on s'explica com funciona: https://www.bergueda.cat/transportademanda/

La idea de TRANSPORT A DEMANDA és que et posis en contacte prèviament (com a mínim el dia abans) i sol.licitis aquest servei al 900696566, per acordar dia i hora de recollida a Vallcebre. Mitjançant un taxi t'acostaran a la parada de bus de Guardiola, on podràs connectar amb la línia de bus regular de Guardiola a Berga i BCN. També et poden recollir a Guardiola i portar-te fins a Vallcebre. Està operatiu tot l'any, inclòs caps de Setmana i festius.

Per a més informacio, podeu trucar el Consell Comarcal del Berguedà 938213553

  

mobilitat berguedà
mobilitat berguedà
mobilitat bergueda
mobilitat bergueda
mobilitat bergueda
mobilitat bergueda

TRANSPORTS

  • Alsina Graells       93 821 04 85
  • Autocars Planas   93 821 01 07
  • Ferrocarril FGC    93 205 15 15
  • RENFE                   902 240 202
  • Taxis Berga          93 821 05 32
  • Trànsit                  900 123 505