Portada > Agenda > Festa Major de Vallcebre

Festa Major de Vallcebre

Dia i hora: Del divendres 12/08/2022 a les 20:00 al dilluns 15/08/2022 a les 21:00

Organitza: Comissió de Festes

Un any més torna la festa gran de Vallcebre, la FESTA MAJOR DE VALLCEBRE. És l'excusa perfecte per trencar les nostre rutines, retrobar-nos, ballar i disfrutar d'uns dies de gresca i activitats per a totes les edats. Totes les activitats seran gratuïtes, excepte les que s'especifiquen al programa. Us adjuntarem el programa amb tots els actes previstos. La festa major l'organitza el jovent del poble a través de la Comissió de Festes, amb el suport de l'Ajuntament i els veïns i veïnes del poble. L'organització es reserva el dret a alterar el programa en cas que sigui necessari. Molt bona Festa Major de Vallcebre!!!!

Festa Major Vallcebre 2022
Festa Major Vallcebre 2022

Arxius adjunts