Portada > Actualitat > Notícies > Nous Tríptics ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE

Nous Tríptics ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE

08/11/2022

Ja estan disponibles els nou TRÍPTICS INFORMATIUS sobre l'ESPAI GEOLOGIA VALLCEBRE, el CENTRE DE GEOLOGIA DEL PARC NATURAL DEL CADÍ MOIXERÓ.

Aquests tríptics estan disponibles en diversos idiomes, i es poden descarregar i imprimir des d'aquesta mateixa web. L'Espai Geologia Vallcebre l'engloben l'exposició permanent "L'EDAT DE LA TERA" situada al Parc dels Roures, i el "PASSEIG PEL TEMPS" situat vora l'Oficina de Turisme. També aporta informació sobre la ruta "TERRA CARBÓ I DINOSAURES", on podreu visitar altres espais d'interès com el jaciment de dinosaures a Tumi i Fumanya Nord, el Límit K/T al mirador del Telefèric, els Cingles de Vallcebe al Mirador de Cap Deig, el mirador de la Mina Esquirol, les Mines de coll de Pradell. També formen part d'aquesta ruta el Museu de les mines de Cercs a Sant Corneli, i el Centre Dinosaures Fumanya, al terme de Fígols.

Aquesta actuació ha estat finançada a través d'una subvenció obtinguda als espais naturals de Catalunya, hàbitats i espècies per part del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, per un import de 4.200€.

Tríptics Espai Geologia Vallcebre

Arxius adjunts