Portada > Actualitat > Notícies > Festa Major Vallcebre 2022

Festa Major Vallcebre 2022

28/07/2022

Un any més torna la festa gran de Vallcebre, la FESTA MAJOR DE VALLCEBRE. És l'excusa perfecte per trencar les nostre rutines, retrobar-nos, ballar i disfrutar d'uns dies de gresca i activitats per a totes les edats. Us adjuntarem el programa amb tots els actes previstos, que esperem que siguin del vostre gust.   Molt bona Festa Major de Vallcebre!!!!

Totes les activitats seran gratuïtes, excepte les que s'especifiquen al programa.  La festa major l'organitza el jovent del poble a través de la Comissió de Festes, amb el suport de l'Ajuntament i els veïns i veïnes del poble. L'organització es reserva el dret a alterar el programa en cas que sigui necessari.

fm vallcebre 2022

Arxius adjunts