Portada > Actualitat > Notícies > Informació sobre Parc Regional del Pre Pirineu català

Informació sobre Parc Regional del Pre Pirineu català

27/07/2022

L'Ajuntament de Vallcebre s'adherirà a l'Associació de municipis del Parc Regional del Pre-pirineu català. També en formaran part els municipis veïns de Castellar del Riu, Cercs i Fígols, i es preveu que altres pobles s'hi puguin adherir en el futur. 

Tal com us vam explicar a la xerrada informativa del passat 18 de juny, creiem que aquest projecte és una oportunitat molt positiva pel nostre poble. Que és important que Vallcebre hi sigui, i una bona plataforma per treballar plegats amb municipis veïns amb problemes i reptes compartits.  Adjuntem documentació informativa on s'expica QUÈ pretèn ser aquest "parc" i  PER QUÈ pot ser beneficiós per Vallcebre.

 

Parc Regional

Arxius adjunts