Portada > Actualitat > Notícies > S'obre el concurs per l'adjudicació d'un nou habitatge a CASTELLNOU

S'obre el concurs per l'adjudicació d'un nou habitatge a CASTELLNOU

27/05/2022

L'Ajuntament de Vallcebre inicia el concurs d'adjudicació en règim de lloguer de l'habitatge situat a la primera planta de l'antiga masia de Castellnou, situat al nucli urbà del poble. Es tracta d'un habitatge de 95 m2, 3 habitacions dobles, traster, i 100 m2 de jardí. Totalment equipat, amb tots els serveis i pràcticament per estrenar, situat en un entorn immillorable, sobre el Parc municipal dels Roures. Per a un període de 7 anys renovables.

Posem a la vostra disposició tota la informació sobre les bases del concurs, on s'estableixen els criteris de puntuació que es valoraran. Entre aquests, es valoraran criteris sociodemogràfics prioritzant famílies joves amb canalla que dinamitzi l'escola i el poble (80 punts), aspectes de dinamització econòmica del municipi (10 punts), i altres millores en l'àmbit social, cultural, esportiu, etc. (10 punts).

Trobareu també tots els impresos de sol·licitud, que haureu de presentar abans de l'11 de juliol de 2022. 

Us annexem un document resum amb les característiques principals del pis, de la casa de Castellnou, de la nostra escola, i del poble de Vallcebre.

Trobareu tota aquesta documentació clicant la pestanya "viure a Vallcebre", situada a la dreta del menú d'inici de la pàgina web municipal.

Molta Sort!!!!

 

Concurs Castellnou 2022

Arxius adjunts