Portada > Actualitat > Notícies > Enquesta per internet de Banda Ample a Vallcebre

Enquesta per internet de Banda Ample a Vallcebre

25/03/2022

Des de l'Ajuntament de Vallcebre, amb el suport de la Diputació de Barcelona i Localret, fa temps que s'està fent un estudi per afavorir l'arribada d'internet de banda ample a Vallcebre, i millorar-ne la seva distribució per les diferents masies del municipi. Per tal que aquest estudi sigui el més acurat possible, i reflecteixi al màxim les vostres necessitats, es distribueixen uns qüestionaris que podeu omplir aquells qui hi estigueu interessats.

Com omplir-lo? Pots descarregar l'imprès descarregant l'arxiu PDF adjunt. També es distribuïran còpies als establiments del poble.

On deixar-lo? Un cop ple, pots enviar el document al correu de l'ajuntament (Necessites javascript per veure aquest correu-e)  . També el pots portar personalment a l'Ajuntament, de dilluns a divendres.

enquesta internet vallcebre

Arxius adjunts