Portada > Actualitat > Notícies > POUM Vallcebre

POUM Vallcebre

08/06/2020

Tal com es va explicar a la jornada del passat 9 de novembre, l'Ajuntament ha aprovat inicialment el nou POUM de Vallcebre. Comença ara un periode de consultes i participació entre els i les veïnes del poble, perquè aquest document estratègic sigui el més consensuat possible. Tal com ens vam comprometre a la reunió, l'Ajuntament de Vallcebre ha aprovat en ple municipal una pròrroga per tal d'ampliar el termini d'al·legacions 45 dies més del previst, amb l'objectiu de facilitar al màxim la participació de tothom. El nou termini s'estableix en 19 de març.

Des de l'Ajuntament posarem tots els mitjans per afavorir la transparència i la participació. Podeu consultar tota la informació a l'exposició pública que hi ha al local Social. Només heu de demanar la clau prèviament a l'Ajuntament.

Ja està oberta una llista per atendre de forma personalitzada tots els veïns/es que tinguin qualsevol dubte o reclamació a fer. La jornada d'atenció personalitzada per part de l'equip redactor, es farà el proper dia 30 de novembre, i cal trucar prèviament l'Ajuntament per reservar cita prèvia.

Podeu consultar tota la documentació del POUM a través d'aquesta mateixa web. Podeu clicar el següent enllaç: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=829380001   

Anirem actualitzant tota la informació el més aviat possible. En cas de no poder accedir a aquesta documentació, no dubteu a trucar-nos. Tenim còpies a la vostra disposició si fos necessari.

Com a conseqüència del RD 463/2020 d'estat d'alarma per culpa del Coronovirus, van quedar interromputs tots els terminis de tramitació en el sector públic i van quedar afectats els terminis per a la presentació d'al·legacions fins a finalitzar l'estat d'alarma.

El Decret 537/2020 estableix el reinici del còmput dels terminis administratius a partir de l'1 de juny, per la qual cosa el termini per presentar al·legacions va finalitzar el passat 5 de juny. Tanmateix, donades les circumstàncies del moment,  l'Ajuntament de Vallcebre permetrà la presentació de noves al·legacions fins el proper diluns dia 15 de juny

Si teniu qualsevol dubte en referència al POUM, no dubteu a trucar-nos al 93.822.70.31 (de 9 a 13h dilluns, dimecres i dijous)

 

 

ampliacio termini al·legacions POUM (aprov. inicial)

Arxius adjunts