Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació del termini d'informació i participació al POUM de Vallcebre

Ampliació del termini d'informació i participació al POUM de Vallcebre

03/12/2019

Tal com es va explicar a la sessió informativa del passat 9 de novembre al local social, l'Ajuntament ha aprovat inicialment el nou POUM de Vallcebre. Comença ara un periode de consultes i participació entre els i les veïnes del poble, perquè aquest document estratègic sigui el més consensuat possible. Tal com ens vam comprometre a la reunió, l'Ajuntament de Vallcebre ha aprovat en ple municipal una pròrroga per tal d'ampliar el termini d'al·legacions 45 dies més del previst, amb l'objectiu de facilitar al màxim la participació de tothom. El nou termini s'estableix en 19 de març.

cartell ampliacio termini participacio

Arxius adjunts