Portada > Actualitat > La Revista de Vallcebre

La Revista de Vallcebre

La Revista de Vallcebre és una publicació d’àmbit local que va néixer el juliol del 2007, amb la intenció de ser una eina útil i viva al servei del poble.

A part d’una vessant informativa, la Revista de Vallcebre es planteja com un mitjà de lliure expressió pels habitants o persones amb diferents vincles amb el poble, i un mitjà per afavorir la participació ciutadana i la dinamització cultural del municipi.

L’Ajuntament explica les actuacions que s’estan realitzant al poble, i els projectes en què s’està treballant, amb la intenció que aquesta informació estigui a l’abast de tothom.

Es fa difusió dels diversos actes i festes que s’han fet o es pretenen fer a Vallcebre, amb la publicació de les informacions i opinions que ens arriben des dels diferents col.lectius i associacions de Vallcebre.

Hi trobaràs articles sobre la nostra història, indrets i persones del poble.

I en cada exemplar no hi pot faltar la secció d’humor i passatemps, i tots aquells serveis que poden ser d’interès (horaris d’autobusos i transport públic, farmàcies de guàrdia, horaris de la deixalleria mòbil, telèfons d’interès, etc).

Es publiquen tots els articles i escrits que es fan arribar a la Revista, amb la intenció que cadascú pugui dir-hi la seva, o explicar allò que més li interessi. Podeu fer-nos arribar aquest o altre material (fotos, dibuixos, etc) directament al mateix Ajuntament, o utilitzant el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o bé utilitzar la bústia situada a l’entrada de les escoles per poder parlar de forma anònima. En definitiva, la Revista de Vallcebre és una eina viva i oberta a tothom del poble que la vulgui utilitzar.

La Revista de Vallcebre es publica una o dues vegades l’any, i es distribueix als diversos establiments del poble, amb un donatiu de 2€ per despeses d’edició.

Pels qui no soleu pujar al poble, s’ofereix la possibilitat de fer-vos subscriptors/es i que us arribi a casa. Cal trucar a l’Ajuntament i us agafaran les dades necessàries per enviar-vos-la a casa.

Esperem que la trobeu divertida i interessant, i que tinguem Revista de Vallcebre per molts anys!!!!!