Portada > El municipi > Guia del municipi > Transport públic

Transport públic

VALLCEBRE disposa d'una parada de bus públic a la plaça del Roser. Us expliquem les diferents opcions que teniu per arribar o sortir de Vallcebre en transport públic:

1. LÍNIA REGULAR ALSA: Bus regular de Vallcebre a Berga, o també de Berga a Vallcebre. No operatiu diumenges ni festius. Es sol reduir a un bus pel matí i un per la tarda. Podeu consultar horaris a l'arxiu "LÍNIA REGULAR VALLCEBRE BERGA", que adjuntem.

2. TRANSPORT A DEMANDA: És un servei que has de sol·licitar tu, trucant al Consell Comarcal (683388285). Cal avisar amb antelació, com a màxim el dia abans del servei, abans de les 17 hores. Disposes de més horaris on triar (4 horaris per dia), i mitjançant un taxi t'acostaran a la parada de bus de Guardiola, on podràs connectar amb la línia de bus regular de Guardiola a Berga i BCN. També et poden recollir a Guardiola i portar-te fins a Vallcebre. Està operatiu tot l'any de dilluns a divendres. Des de l'agost de 2019 també està disponible els Caps de Setmana i Festius. Adjuntem arxiu on s'explica el funcionament d'aquest transport, i què has de fer per utilitzar-lo ("TRANSPORT A LA DEMANDA"). També adjuntem 2 arxius amb els horaris del Transport a la Demanda: "HORARIS TRANSPORT DEMANDA FEINERS" i "HORARIS TRANSPORT DEMANDA CAPS SETMANA I FESTIUS".

3. LÍNIA REGULAR ALSA GUARDIOLA-BARCELONA: El transport a demanda et deixarà a la parada de bus de Guardiola, per enllaçar amb la línia de bus regular que va cap a Berga, Manresa, o cap a Barcelona. Si puges de Berga, Manresa o BCN, el taxi et deixarà a Vallcebre, en els horaris establerts. Adjuntem horaris a l'arxiu "LÍNIA REGULAR GUARDIOLA BCN".

+ info:    Per la línia regular, consultar www.alsa.es  (938210485). Per transport a Demanda, www.bergueda.cat/transportademanda/  (683388285) 

A partir de setembre 2020, es posa en funcionament l'aplicatiu "Mobilitat Berguedà", una eina molt útil per consultar de forma ràpida i fàcil com arribar i sortir de Vallcebre en transport públic. Trobareu l'enllaç a "mobilitat Berguedà" a la web del Consell Comarcal del Berguedà. Tu hi poses on vols anar (Berga, Manresa, Bcn,...) i l'aplicatiu et dirà els serveis i horaris disponibles, així com el temps esperat de trajecte. Per pujar a Vallcebre, cal fer exactament el mateix.

 

 

   

TRANSPORTS

  • Alsina Graells       93 821 04 85
  • Autocars Planas   93 821 01 07
  • Ferrocarril FGC    93 205 15 15
  • RENFE                   902 240 202
  • Taxis Berga          93 821 05 32
  • Trànsit                  900 123 505