Portada > Actualitat > Notícies > 7è Festival de Grups Folk del Berguedà

7è Festival de Grups Folk del Berguedà

15/12/2021

El proper dissabte 18 de desembre, celebrem a Vallcebre el 7è Festival de Grups Folk del Berguedà. Hi sou tots/es convidats/ades!!!!

Us recordem que en compliment de les mesures establertes per fer front a la Covid-19, Resolució SLT/3652/2021  de 7 de desembre pel que fa a festivals musicals i altres esdeveniments musicals amb el públic dret i possibilitat de ball:
 - l'ús de la mascareta serà obligatori
- per accedir al local on es farà la Festa cal acreditar que es disposa del Certificat de Vacunació o disposar d'una prova diagnòstica negativa (realitzada en les últimes 72 hores en el cas de proves RT-PCR, i en les últimes 48 hores en el cas de test d'antígens), o bé disposar d'un certificat de recuperació.
 
Hi haurà un sistema de control a l'entrada al recinte en el que caldrà presentar el certificat corresponent. 
7è Festival de Grups Folk del Berguedà