Portada > Actualitat > Notícies > Novetats transport públic Vallcebre

Novetats transport públic Vallcebre

29/09/2020

Des del 14 de setembre de 2020, les línies de transport públic del Berguedà tornen als horaris i serveis habituals. També està en funcionament el "Servei a Demanda", i el servei de Transport Escolar.

S'acaba d'estrenar l'aplicatiu MOBILITAT BERGUEDÀ, una eina molt útil per consultar de forma molt fàcil i ràpida com arribar i sortir de Vallcebre en transport públic. Trobareu l'enllaç a "MOBILITAT BERGUEDÀ", a la web del Consell comarcal, i si voleu us podeu descarregar l'aplicatiu gratuïtament.

Tu hi poses on vols anar (Berga, Manresa, Bcn,...) i l'aplicatiu et dirà els serveis i horaris disponibles, així com el temps esperat de trajecte. Per pujar al poble, cal fer exactament el mateix. Esperem que us sigui útil!!!!

transport públic novetats

Arxius adjunts