Portada > Actualitat > Notícies > PLA REOBERTURA D'EQUIPAMENTS MUNICIPALS DE VALLCEBRE

PLA REOBERTURA D'EQUIPAMENTS MUNICIPALS DE VALLCEBRE

04/08/2020

En compliment de les normatives sanitàries, tots els locals municipals de Vallcebre han estat tancats fins el moment per la COVID 19.

Aquests espais són molt importants per fomentar l'activitat lúdica, cultural, participativa, esportiva i comunitària del nostre poble, i per tant entenem que cal fer un esforç per reobrir-los progressivament. Per això l'Ajuntament de Vallcebre ha redactat el Pla de Reobertura d'Equipaments Municipals de Vallcebre, amb l'objectiu d'adaptar la normativa existent a la realitat del nostre municipi, i trobar l'equilibri entre el foment d'aquestes activitats al poble, i la seguretat de la ciutadania. 

Aquest Pla ha estat aprovat per unanimitat al Ple del dia 24 de juliol de 2020, i es dóna per activada la Fase d'obertura progressiva a la ciutadania i entitats en diferents equipaments municipals.

Per totes aquelles persones o entitats que volgueu fer ús d'aquests espais, us adjuntem tota la documentació que regula les condicions l'ús d'aquests locals en les condicons actuals, així com els impresos de sol·licitud que haureu de fer arribar a l'Ajuntament.

Gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i col·laboració

Arxius adjunts