Portada > Actualitat > Notícies > XIII Mercat d'Artesans de Vallcebre

XIII Mercat d'Artesans de Vallcebre

11/09/2019

El proper diumenge 13 d'octubre celebrem la 13a edició del Mercat d'Artesans de Vallcebre. Es farà de 9 a 16 hores al Parc dels Roures de Vallcebre, un espai verd amb molt d'encant que anima a passejar-hi, mirar, comprar i fer-hi activitats. S'hi apleguen desenes d'artesans de la comarca i d'arreu, amb productes artesans de gastronomia, fusta, metall, joieria, cristalls, pintures, etc. Al llarg del matí es faran demostracions d'oficis (fusters, telers, puntaires,...), tallers (samarretes, cuir, nadal,...), i activitats pensades pels més petits (tir amb arc, tirolina, etc). També hi haurà servei d'entrepans i tapes de l'Associació de dones de Vallcebre, i servei de bar de la Comissió de Joves. Et convidem a visitar el nostre mercat, amb un ambient familiar i relaxat, en un entorn espectacular. 

XIII Mercat d'Artesans Vallcebre